Hoe het allemaal begon...
In feite begon het eigenlijk met hellofresh, nieuwe dingen uitproberen, receptjes volgen. Ik heb altijd al graag mensen ontvangen en lekker eten gemaakt.
In tijden van corona maakte ik eens chocomousse voor de buren. En het viel in de smaak. Op den duur maakte ik er een sport van om nieuwe dessertjes te maken. En van het één kwam het ander. Een lekker tapasavondje, lekker koken, iets nieuws uittesten. Uren kon ik zitten zoeken naar receptjes of denken wat we gingen klaarmaken. Thuis lusten ze niet veel, dus gaf ik al eens eten weg. Maar je blijft op je honger zitten. Tijdens loopbaanbegeleiding kwam ik op het idee (dank je Rhonda) om dessertjes en ev. andere dingen te maken en te verkopen. Het idee moest nog wat rijpen. Ik ging rustig aan beginnen maar ik kon het niet meer tegenhouden door het enthousiasme van vrienden en kennissen. Op 1 april 2022 zijn we officieel gestart. Mijn doel is mensen gelukkig maken en te verrassen met lekkere en mooie gepresenteerde desserts, hapjes en taarten. Het creëren van nieuwe dingen en mensen laten genieten van mijn desserts, taartjes, eten..., daar word ik oprecht gelukkig van.